B en B De Martiene Plats, Merselo,

B&B De Martiene Plats
B&B De Martiene Plats
B&B De Martiene Plats
B&B De Martiene Plats

Bed & Breakfast Boertel De Martiene Plats ligt in het Limburgse dorpje Merselo midden in de prachtige natuur. Maak een wandeling door de landelijke omgeving of bezoek het centrum van Venray waar u onder andere leuke winkels, musea en gezellige eetgelegenheden vindt.

Bed & Breakfast Boertel De Martiene Plats beschikt over 6 boerderijkamers die standaard voorzien zijn van een radio, zitje, minibar, kluis, koffie- en theefaciliteiten en gratis draadloos internet. Daarnaast hebben alle kamers een badkamer met een douche, toilet en een föhn. Schuif ´s ochtends in de Potstalkamer van de Bed & Breakfast aan voor een uitgebreid ontbijt met onder andere huisgemaakte jam. Ook kunt u hier ´s avonds de dag nog even doorspreken, televisie kijken of een drankje drinken. Bed & Breakfast Boertel De Martiene Plats beschikt niet over een restaurant, maar in de omgeving vindt u gezellige eetgelegenheden.

Omgeving

Merselo is een dorp in de gemeente Venray in de provincie Limburg. Het dorp is gelegen aan de rand van natuurgebied de Peel en op ongeveer 10 kilometer van de Maas. Kenmerkend voor Merselo is dat het een esdorp betreft dat tevens het hoogste punt van Noord-Limburg herbergt: de Weverslose Berg (38,6 meter), een voormalig stuifduin enkele honderden meters ten zuidwesten van de buurtschap Weverslo.

Bezienswaardigheden in Merselo:
Sint-Johannes de Doperkerk, uit 1891 met priesterkoor vanuit de 15e eeuw.
Ronde stenen beltmolen Nooit Gedacht, uit 1867
Sint-Janskapel, oorspronkelijk 17e-eeuws.

Natuurliefhebbers komen zeker aan hun trekken in de omgeving van Bed & Breakfast Boertel De Martiene Plats. De Bed & Breakfast ligt namelijk tussen de Weverlose berg en het schitterende Loobeekdal. Op slechts 4 kilometer afstand ligt het centrum van Venray waar u de imposante Sint Petrus Banden Kerk vindt en de indrukwekkende Duitse militaire begraafplaats in Ysselsteyn. Ook is een bezoek aan de kasteeltuinen in Arcen is zeker de moeite waard. Bent u met kinderen op stap? Maak dan een uitstapje naar het attractiepark Toverland in Sevenum.

In de omgeving van B en B De Martiene Plats

De faciliteiten van B en B De Martiene Plats

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: