B en B Sagenland , Harbrinkhoek,

B&B Sagenland
B&B Sagenland
B&B Sagenland
B&B Sagenland

Bed & Breakfast Sagenland ligt in het Overijsselse dorp Harbrinkhoek. Maak heerlijke wandelingen langs natuurreservaten, oude molens en levendige dorpjes zoals het Museumdorp Ootmarsum. Ook liggen op korte afstand de steden Osnabrück en Münster met mooie bezienswaardigheden. B&B Sagenland beschikt over 6 kamers die allemaal naar een andere Twentse sage zijn ingericht. Overnacht bijvoorbeeld in de Scheperkamer of wat dacht u van een nachtje in een bedstee uit Grootmoederstijd? Alle kamers zijn standaard voorzien van een televisie, zitje, radio, wekker en een badkamer met een douche en toilet. Begin uw dag in Harbrinkhoek goed met een uitgebreid ontbijt in de ontbijtruimte van B&B Sagenland. Heeft u na een gezellige dag in de natuur trek gekregen? 

Omgeving

Harbrinkhoek is een dorp in de gemeente Tubbergen in de Nederlandse provincie Overijssel. Harbrinkhoek vormt samen met het plaatsje Mariaparochie het dubbeldorp Harbrinkhoek-Mariaparochie. In 2007 was het inwonertal van dit dubbeldorp 1839. Harbrinkhoek telt twee monumentale boerderijen. Achterlandsweg 9 is een 19de-eeuws langhuisboerderijtje. De dwarshuisboerderij Löwkeboer (Almeloseweg 181) uit 1923 werd gebouwd voor H.J. Lenferink naar ontwerp van H.J. Wiegers.

In de omgeving vind u een aantal leuke eetgelegenheden. Wilt u de omgeving gaan verkennen? Huur dan een fiets bij Bed & Breakfast Sagenland. Natuurliefhebbers zijn hier absoluut op de juiste plek. B&B Sagenland is de ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, de B&B ligt namelijk aan het begin van het Twentepad. Tijdens uw wandeling of fietstocht door het uitgestrekte landschap komt u allerlei historische monumenten tegen, zoals oude molens en mooie boerderijen. Wilt u liever shoppen? Maak dan een uitstapje naar Enschede dat op een half uur rijden afstand ligt. Ook bent u in een mum van tijd in de charmante Duitse stad Osnabrück.

In de omgeving van B en B Sagenland

De faciliteiten van B en B Sagenland