Attractiepark Duinen Zathe, Appelscha,

Attractiepark Duinen Zathe
Attractiepark Duinen Zathe
Attractiepark Duinen Zathe
Attractiepark Duinen Zathe

Duinen Zathe is een attractiepark in de plaats Appelscha in de Nederlandse provincie Friesland.Het attractiepark is rond 1958 begonnen als koffie- en theeschenkerij aan de Boerestreek en is in 2002 verplaatst naar een locatie ten noorden van de Wester Es (Noorder Es).Het park werkt volgens het all-in principe. Dit betekent dat eten en drinken bij de entreeprijs zijn inbegrepen.

Attractiepark Duinen Zathe staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier! Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Van de ‘indoor Apenkooi’ en de ‘Flying Heli’ voor de allerkleinsten tot de ‘Super Nova’ en de ‘Hara Kiri’ voor de swingende jeugd. In het park zijn verschillende luchtkussens, klim- en klautertoestellen en vele attracties voor jong en oud. Het Verkeerscircuit van Verkeerspark Assen is geïntegreerd en er is een super snelle familieachtbaan, The London City Coaster. Op het Verkeerscircuit zijn de kinderen een echte coureur in hun trapauto, ‘voorrang verlenen, invoegen en tanken bij het tankstation’ het kan allemaal. De kinderen leren op een speelse manier alles over het verkeer. Onze achtbaan, is een echte ‘eyecatcher!’ De grote groen met paarse achtbaan is ca. 14 meter hoog en een echte familieachtbaan.

Omgeving

Appelscha ligt aan de rand van het 61 km² grote Nationaal Park Drents-Friese Wold, en even buiten het dorp ligt het bezoekerscentrum Drents-Friese Wold van Staatsbosbeheer. Hiernaast zorgen in de zomermaanden ook de Opsterlandse Compagnonsvaart (als onderdeel van de Turfroute), het Openluchttheater De Koele, het attractiepark Duinen Zathe en de twee-wekelijkse (in de bouwvakvakantie wekelijkse) Boerestreekmarkten voor veel bezoek.

In de omgeving van Attractiepark Duinen Zathe

De faciliteiten van Attractiepark Duinen Zathe

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: