Hajé hotel de Lepelaar, Lelystad,

Hajé hotel de Lepelaar
Hajé hotel de Lepelaar
Hajé hotel de Lepelaar

Vanuit Hajé Waterlodge de Lepelaar nabij Lelystad heb je een verrassend uitzicht op een mooi natuurgebied met bos en water. Het hotel heeft een goede bereikbaarheid dankzij de ligging aan de A6. Ga watersporten op het IJsselmeer en bezoek het gezellige Lelystad.

De charmante kamers van het knusse hotel Hajé Waterlodge de Lepelaar zijn voorzien van een televisie, gratis Wi-Fi en een badkamer met een douche en toilet. Er zijn kamers die over een veranda aan de waterzijde beschikken. In het naastgelegen restaurant geniet je van een goed ontbijt, smakelijke lunch en uitgebreid diner. De keuken van het restaurant is bovendien tot 23.00 uur geopend. Sluit je dag in stijl af met een verfrissende versnapering in de bar.

Omgeving

Lelystad is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Flevoland. Lelystad is vernoemd naar Cornelis Lely, de geestelijk vader van de Zuiderzeewerken.
Lelystad is een van de jongste woonplaatsen van Nederland. Daardoor is zijn geschiedenis een korte, maar wel goed gedocumenteerde. Lelystad ligt in Oostelijk Flevoland, de derde polder van het plan-Lely.

In Lelystad zijn vier grote winkelcentra: Lelycentre (het oudste winkelcentrum), Stadshart (hoofdwinkelcentrum), Palazzo (diverse winkels op het gebied van woninginrichting) en Batavia Stad, dat vooral bekend is van de vele koopjes. Daarnaast zijn er verspreid over de stad diverse kleinere winkelcentra zoals in de Botter, Tjalk, Waterwijk, Boswijk etc.

De veelzijdige omgeving van Hajé Waterlodge de Lepelaar biedt voor ieder wat wils. Pak de fiets en verken de Oostvaarders (12 km)- en Ooievaarsplassen (1,8 km) of maak een wandeling door het Natuurpark in Lelystad (24 km). Ga winkelen in Batavia Stad Fashion Outlet (30 km). Ga op avontuur in het Aviodrome (25 km) en laat de kinderen hier een dag piloot of stewardess zijn. Watersportliefhebbers halen hun hart op met het nabijgelegen IJsselmeer, dat zich uitstekend leent voor diverse activiteiten.

In de omgeving van Hajé hotel de Lepelaar

De faciliteiten van Hajé hotel de Lepelaar

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: