Camping De Ruimte , Dronten,

Camping de Ruimte
Camping de Ruimte
Camping de Ruimte
Camping de Ruimte

Op Camping De Ruimte in Dronten is het comfortabel kamperen in de natuur. Idyllisch gelegen midden in het bos en vlak bij het Drontermeer biedt deze charmante familiecamping rust en ruimte.
Met 110 plekken op 6 hectare doet de autovrije camping zijn naam eer aan. De staanplaatsen liggen in het schaduwrijke bos en op een zonnige kampeerweide. Daarbij heb je keuze tussen standaard en comfort staanplaatsen. De comfort plekken hebben net als de standaard plaatsen elektra van 6 ampère, maar beschikken óók over een eigen riool- en wateraansluiting. Wil je nog luxer kamperen? Camping De Ruimte verhuurt comfortabele kampeerbungalows en ruime bungalowtenten. Voor campers is er een camperservicestation

Als gast kun je gebruikmaken van verschillende voorzieningen, zoals het verwarmde en centraal gelegen sanitairgebouw. Hier vind je ook de stortplaats voor het chemisch toilet. Vuile kleren? Geen zorgen, er is een wasserette. In de kantine met terras kun je voor een klein prijsje een hapje eten en verse broodjes bestellen, maar ook een spelletje spelen. Naast de kantine vind je het campingwinkeltje. Bij de receptie kun je fietsen en tandems huren en zijn er fiets- en wandelroutes verkrijgbaar. Voor kinderen is er een sport- en speelplek met trampolines, tafeltennistafel en speelbad. Bovendien organiseert het recreatieteam in de vakanties veel activiteiten.

De camping is ook geschikt voor gasten met een beperking. Van het sanitair tot de speeltoestellen, van de paden tot het recreatieprogramma en van de dagopvang tot de huuraccommodaties: met alles is rekening gehouden.

Omgeving

Ook buiten ons kampeerterrein vindt u genoeg vertier. Voor zowel de sportieveling als de natuurgenieter zijn er tal van leuke bezigheden in de direkte omgeving. Met de fiets zit u zo in het historische Kampen, Elburg, of aan de oevers van de Veluwe-randmeren. Watersporters halen hun hart op aan het Veluwemeer. U vind er rustige, schone zandstrandjes met helder zwem- en viswater. Windsurfen, waterskieën, zeilen en tal van andere 'natte' bezigheden zijn hier allemaal mogelijk. Cultuurgenieters komen ook goed aan hun trekken. Beslist een dagtochtje waard zijn steden als Zwolle, Harderwijk, of het prachtige vissersdorpje Urk. Ook een bezoek aan het voormalige eiland Schokland, met zijn gesteentetuin, is zeer aan te bevelen.

Toe aan spanning en sensatie? Vlakbij vindt u een pretpark van formaat: 'Walibi World'. Met de auto is ook Lelystad Airport goed te doen. Het luchtvaart-themapark 'Aviodrome' biedt één van de grootste collecties historische vliegtuigen in Europa. U kunt er ook terecht voor rondvluchten. Echt een aanrader!

In de omgeving van Camping De Ruimte

De faciliteiten van Camping De Ruimte

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: