Deltapark Neeltje Jans, VROUWENPOLDER,

Deltapark Neeltje Jans
Deltapark Neeltje Jans
Deltapark Neeltje Jans
Deltapark Neeltje Jans

Deltapark Neeltje Jans is een themapark gevestigd op het voormalig werkeiland Neeltje Jans in de Oosterschelde. Naast het attractieve karakter van het park vervult Deltapark Neeltje Jans ook een educatieve functie met betrekking tot de Deltawerken.

Het is een heerlijke dag uit voor alle leeftijden. Je beleeft een zeehondenshow met uitleg, ontmoet de reuzen van de oceaan in de walvisexpositie en geniet van een prachtig uitzicht in ons restaurant. Je kunt uitwaaien in de orkaanmachine, roetsjen in een bootje van de waterglijbaan, griezelen bij de 3d-film en hopen dat de kinderen droog blijven in de waterspeelplaats. Maar misschien heb je even behoefte aan rust; dan kom je aan je trekken tijdens de rondvaart over de Oosterschelde, het grootste Nationaal Park van Nederland.

Neeltje Jans is ongeveer 285 hectare groot en het ligt in het midden van de Oosterscheldekering tussen Schouwen-Duiveland en Noord-Beveland. Schouwen-Duiveland is het middenstuk van Zeeland en Noord-Beveland en is een soort eilandje dat boven Schouwen ligt.

In de omgeving van Deltapark Neeltje Jans

De faciliteiten van Deltapark Neeltje Jans