Camping Kijkduin, 's-Gravenhage,

Camping Kijkduin
Camping Kijkduin
Camping Kijkduin
Camping Kijkduin

Of het nu het ruisen van de golven, de zilte geur van het water of een vlieger hoog boven de duinen is, op Camping & Vakantiepark Kijkduin is de zee altijd dichtbij. In dit uitgestrekte en groene park pal achter de duinen lijkt vakantie vieren wel uitgevonden. Het strand op loopafstand, een gezellig terras, heerlijke speeltuinen en een overdekt zwembad zijn maar een paar van de talloze mogelijkheden die Kijkduin biedt. U verblijft er in een comfortabele bungalow, knus chalet of op de gezellige camping. Doordat het park autoluw is en er volop ruimte is, kunnen de kinderen er de hele dag naar hartenlust buitenspelen. Vanaf het park fietst u zo de bruisende boulevards van Kijkduin en Scheveningen op. Bent u geïnteresseerd in de vaderlandse geschiedenis of op zoek naar een paar nieuwe sneakers, dan is Den Haag - met zijn vele bezienswaardigheden en leuke winkelstraten - beslist een goede keuze. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in Kijkduin.

De camping is voorzien van:
Afwasplaatsen
Babywasgelegenheid op camping
Gratis warme douches
Huisdieren op camping welkom
Stortplaats chemisch toilet
Wascabines

U heeft gratis toegang tot het overdekte zwembad met whirlpool. De centrale parkeerplaats van het park beschikt over oplaadpunten voor het opladen van uw elektrische auto.

Op dit vakantiepark kunt u gratis gebruik maken van onze sport- en animatieactiviteiten. Gezellig knutselen met Koos Konijn, deelnemen aan leuke toernooien of sportactiviteiten. Er is voor ieder wat wils!

Omgeving

Den Haag is de enige grote Nederlandse stad aan de Noordzee en heeft een kustlijn van elf kilometer. De stad beschikt over twee badplaatsen: Scheveningen en Kijkduin. Daarnaast ligt een breed zandstrand met een duinenrij: een omvangrijk natuurgebied. Scheveningen - vroeger een vissersdorp - heeft een regionale haven. Door de ligging aan de Noordzee is Den Haag sinds de 19e eeuw een internationaal toeristenoord.
Den Haag is voor een stad zeer rijk aan natuur. Binnen de gemeentegrens ligt een omvangrijk, ruigbegroeid duingebied, met daarlangs een breed, natuurlijk zandstrand van bijna twaalf kilometer lang.
Den Haag is een oude stad met veel historie. Er staan veel monumenten, monumentale panden en herdenkingsmonumenten.
Het uitgaansleven in Den Haag is geconcentreerd rond de omgeving Buitenhof en Groenmarkt, de Grote Markt, het Plein en de Plaats. Poppodium Paard van Troje, kortweg 'Het Paard', bestaat sinds 1972. Sinds 1996 heeft de stad ook een nachtburgemeester.

In de omgeving van Camping Kijkduin

De faciliteiten van Camping Kijkduin