Camping Waterbos, Rockanje ,

Camping Waterbos
Camping Waterbos
Camping Waterbos
Camping Waterbos

Direct aan de duinen en op loopafstand van het geliefde en zeer kindvriendelijke strand van Rockanje ligt Molecaten Park Camping Waterbos. Waterbos is een ideaal park voor rustzoekers of gezinnen met jonge kinderen. Stap na een dagje strand op de fiets en ontdek de verrassende omgeving van Waterbos. Het gevarieerde duingebied van eiland Voorne-Putten wordt gerekend tot één van de mooiste natuurgebieden van Europa!

De kampeervelden zijn ruim en een aantal kampeerplaatsen hebben een privé sanitaire unit. Voor wie (nog) geen kampeerder is, biedt Waterbos talloze andere leuke verblijfsmogelijkheden, zoals luxe chalets, kampeer cabins en compleet ingerichte tenten. Waterbos is ook geliefd bij seizoenkampeerders. Jaarlijks geven we enkele plekken uit als seizoenplaats. Voor een vaste staanplaats aan zee kunt u ook bij ons terecht! Kortom Waterbos biedt voor iedereen wel een passend vakantieverblijf.

De grote vijver en het laantje naar en de centrale faciliteiten als buitenzwembad en strandtent 'Zomerzoen' zijn sfeerbepalend voor camping Waterbos. De kampeervelden met basis-, comfort- en comfortplusplaatsen (comfortplaats met privé sanitaire unit voorzien van douche, toilet en wastafel) zijn mooi gesitueerd. Liefhebbers van beschutting en privacy kiezen voor een basis plaats. De comfort(plus)plaatsen liggen op open velden met groen rondom. De faciliteiten voor kinderen en het terras van 'Zomerzoen' zijn altijd dichtbij. Of toch strandspullen pakken en snel naar zee? Met tien minuten staat u met uw voeten in het zand!

Camperplaats

Op campervakantie langs de Noordzeekust en Voornes Duin? Dan is een verblijf aan Molecaten Park Waterbos op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten zeker een aanrader! Op Waterbos plaatst u uw camper op ruime en verharde camperplaatsen op loopafstand van zee. De faciliteiten voor kinderen en het terras van 'Zomerzoen' zijn altijd dichtbij.

Omgeving
Rockanje is een voormalige heerlijkheid en een badplaats gelegen aan de Noordzeekust, in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Rockanje behoort tot de gemeente Westvoorne. Het dorp heeft 6.165 inwoners.

Rockanje, op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten, is van oudsher een aantrekkelijke badplaats aan de Noordzeekust met een ruime keus aan strandpaviljoens waar u gezellig kunt eten, drinken terwijl kinderen zich prima vermaken op het strand. De zee is hier heerlijk rustig, perfect voor kinderen dus!

Bijzonder is het 'Voornes Duin', het natuurgebied dat grenst aan Molecaten Park Waterbos. Een 1.400 hectare grote strand-, bos-, en duingebied waar de natuurliefhebber zijn hart ophaalt. Wandel- en fietsmogelijkheden te over! Ook voor kinderen is het er heerlijk rennen van duintop naar duintop, zien ze kleurrijke vlinders vliegen en horen ze de rugstreeppad in de duinpoelen kwaken.
Daarna is het tijd voor historie en gezelligheid. Watergeus verhalen herleven in Brielle en Hellevoetsluis!

In de omgeving van Camping Waterbos

De faciliteiten van Camping Waterbos