Familiepark Drievliet, Den Haag,

Drievliet
Drievliet
Drievliet
Drievliet

Familiepark Drievliet is ontstaan op een Rijswijkse buitenplaats en is een attractiepark voor overwegend jeugdige bezoekers in het Nederlandse Den Haag geworden. Drievliet kreeg zijn naam vanwege zijn ligging aan het knooppunt van de Vliet naar Leiden, de Haagvliet en de Delftse Vliet.Familiepark Drievliet in Rijswijk biedt de leukste dag uit voor voornamelijk jonge bezoekers.

Beleef bijvoorbeeld de spectaculaire shows Cinemagic 5D en de Jungleshow. In de nieuwe attractie Chute maak je een vrije val van dertien meter, terwijl je om de as van de toren heen draait. Ook nieuw is de Tijdmachine, een interactieve fietsattractie waarbij je hard moet fietsen om hoger te komen. Pret voor het hele gezin vind je onder andere op het Fonteinplein of in de Jungle River. Lach je rot in de Lachgrot of laat je de stuipen op het lijf jagen in het Spookmuseum. De kleinste bezoekers vermaken zich in de oudste attractie van Drievliet: de Monorail. En voor de sensatiezoekers zijn er verschillende spannende achtbanen, zoals de Kopermijn en Formule X. Bij Drievliet vind je de leukste attracties, het gezelligste park met een intieme sfeer waar families zich uitstekend kunnen vermaken. 

Naast de vele attracties kun je bij Drievliet lekker bijkomen met een hapje en drankje, terwijl de kids zich vermaken in de speeltuin. Op het familiepark bevinden zich diverse kiosken en twee restaurants. In restaurant Mei geniet je van de lekkerste luxe belegde broodjes, fruitsalades en diverse andere gerechten. Mei is daarnaast het gehele jaar te reserveren voor gezelschappen. Van bittergarnituur tot compleet verzorgde buffetten, bij Drievliet ben je aan het juiste adres. In restaurant Het Paviljoen kunnen grotere en kleine piraten genieten van een ruime keuze uit het menu van pannenkoeken tot een piratenbox met verrassing. Naast een gezellig dagje biedt familiepark Drievliet ook tal van mogelijkheden voor het organiseren van een bedrijfsuitje, familiediner of ander evenement.

Op de parkeerplaats bij het park kun je de auto of motor betaald parkeren. Vanaf de stations Den Haag HS en Den Haag CS rijdt er een tram met rechtstreekse verbinding naar familiepark Drievliet. Als je uitstapt bij halte Laan van 's Gravenmade bevind je je binnen enkele minuten tussen de attracties.

Openingstijden
maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 10:00 - 18:00
woensdag 10:00 - 18:00
donderdag 10:00 - 18:00
vrijdag 10:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 18:00
zondag 10:00 - 18:00

Drievliet is open van begin april tot en met de herfstvakantie. De winterperiode is Drievliet gesloten. In september is Drievliet geopend in de weekeinden en op Prinsjesdag en de weekeinden van oktober, woensdag 17 oktober en van 20 t/m 28 oktober.

Omgeving

Den Haag is de enige grote Nederlandse stad aan de Noordzee en heeft een kustlijn van elf kilometer. De stad beschikt over twee badplaatsen: Scheveningen en Kijkduin. Daarnaast ligt een breed zandstrand met een duinenrij: een omvangrijk natuurgebied. Scheveningen - vroeger een vissersdorp - heeft een regionale haven. Door de ligging aan de Noordzee is Den Haag sinds de 19e eeuw een internationaal toeristenoord.

Het uitgaansleven in Den Haag is geconcentreerd rond de omgeving Buitenhof en Groenmarkt, de Grote Markt, het Plein en de Plaats.
Bekende winkelstraten en -centra zijn de Grote Marktstraat, de Spuistraat en Vlamingstraat, de Haagse Passage, de Hoogstraat en Noordeinde, Lange Poten en Korte Poten, Haagsche Bluf, Markthof en de Venestraat. De grootste winkelcentra zijn Haaglanden MegaStores en winkelcentrum Leyweg. De Haagse Markt is de grootste permanente markt in openlucht van Europa. Er is elke week op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag markt.

Foto´s van Familiepark Drievliet

In de omgeving van Familiepark Drievliet

De faciliteiten van Familiepark Drievliet

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: