Attractiepark De Goudvis, Sint Maartenszee, Nederland

Attractiepark de goudvis
Attractiepark de goudvis
Attractiepark de goudvis
Attractiepark de goudvis

Op 18 kilometer afstand ten zuiden van Julianadorp aan Zee ligt het grootste attractiepark van de provincie Noord-Holland: Attractiepark De Goudvis. Attractiepark De Goudvis ligt in de kleine badplaats Sint Maartenszee dat onder de gemeente Schagen ressorteert.

De Goudvis heeft onder meer een enorme buitenspeeltuin, 3 overdekte speelparadijzen en een cafetaria met terras. Buitenspeeltuin De enorme oud-hollandse buitenspeeltuin is overzichtelijk opgezet en ruim 3,5 ha groot. De kinderen kunnen zich prima vermaken op de vele speeltoestellen waaronder o.a. een grote zandbak met klimtoren, trampolines, de draaiwip, kabelbanen, schommels, G-Forze, luchtkussens en natuurlijk het klimklauter-piratenschip!

Maak bij mooi weer een tochtje op de waterfietsen of ren met je voeten door het water over de waterbrug! Schommel met je ouders op de familieschommel of daag ze uit op de Survival Trail! Zo hoog mogelijk springen op de grootste airtrampoline van Europa (400 m2) of een wedstrijdje op de skelters? Bij Attractiepark De Goudvis kan het allemaal! In de buitenspeeltuin is een toiletgebouw aanwezig waar u gratis gebruik van mag maken. Ook is het mogelijk om hier uw baby te verschonen. Tevens zijn er diverse picknickplaatsen aanwezig waar u eventueel uw eigen meegebrachte etens- en drinkwaren kunt nuttigen.

Indoor speelparadijs De 3 overdekte speelparadijzen vormen samen meer dan 2200 m2 overdekt speelplezier! Het indoor speelparadijs is uitgerust met twee speelstructuren van elk drie etages hoog. Hier kunnen de kinderen op ontdekkingstocht via de glijbanen naar één van de vijf ballenbakken, slangentrappen of kabelbaan! Daag je broertje, zusje of zelfs je ouders uit in de Interactive Challenge! Speel tegen elkaar of in teamverband en probeer zo snel mogelijk op de gekleurde knoppen te drukken en de meeste punten te verzamelen! Wat dacht u van een rondvlucht in de helicopter (monorail), glijden van de Sharky Glide of sleetje rijden van de rodelbaan? Het is allemaal mogelijk in ons indoor speelparadijs!

Ook voor de kleintjes van 0 tot 4 jaar is er een speciale softplay-hoek ingericht met een trap-tunnel-glijbaan combinatie en diverse softplay-attributen. In het speelparadijs is een cafetaria aanwezig waar eten en drinken besteld kan worden. Het is niet toegestaan meegebrachte eten- en drinkwaren te nuttigen in het speelparadijs. De toiletten in het speelparadijs zijn vrij te gebruiken. Ook is hier de mogelijk om uw baby te verschonen. Wat maakt een dagje uit nog completer? Ja natuurlijk! Een echte kinderdisco en dat heeft Attractiepark De Goudvis ook. Elke woensdag- en zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur een echt superfeest met de leukste liedjes aan elkaar gemixt door onze eigen huis dj’s. En niet alleen leuk voor kinderen maar ook voor de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s. Het geheel wordt nog completer door de licht- en laserlichteffecten op de dansvloer in het speelparadijs. Dus kom naar de kinderdisco en ga uit je dak!! Aan de kinderdisco zijn geen extra kosten verbonden.

Openingstijden:

April t/m september:(voorjaar/zomer) Attractiepark De Goudvis is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Oktober t/m maart:(najaar/winter) Attractiepark De Goudvis is maandag en dinsdag gesloten,

woensdag t/m zondag geopend van 10.00 uur tot  18.00 uur.

Tijdens regiogebonden schoolvakanties (regio Noord) dagelijks geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Entreeprijzen:     

Kinderen 0 jaar Gratis

Kinderen 1 jaar € 4,25

Kinderen vanaf 2 jaar € 8,50,

Volwassenen Gratis (v.a. 18 jr)

10 rittenkaart kinderen (niet persoonsgebonden) € 68,00

Jaarabonnement kind 1 jaar € 30,00

Jaarabonnement kind 2 t/m 17 jaar € 60,00

Blokhut (per dag) € 15,00 (excl. € 5,00 borg)

Parkeren, één tarief per dag € 3,00 (per dag)

Omgeving

Sint Maartenszee is een buurtschap in de gemeente Schagen, in de provincie Noord-Holland. Het dorp wordt ook wel geschreven als St. Maartenszee. Sint Maartenszee is een badplaats ten noorden van Petten gelegen. Het dorp ligt ook vlak bij Sint Maartensvlotbrug en op de grens ervan ligt het natuurreservaat Het Wildrijk, dat bekend is om de duizenden wilde hyacinten die er bloeien en om het "Duinrellenproject", dat het gebied van schoon water uit de duinen voorziet. Op de grens met Sint Maartensvlotbrug ligt een aantal campings en bungalowparken, evenals in en om het dorp zelf. Ten noorden van het dorp ligt het natuurgebied Zwanenwater, dat tot Callantsoog loopt. In het gebied liggen twee wandelroutes. Verder kent het nog attractiepark "De Goudvis", dat begon als zwembad met een grote speeltuin maar, nadat het zwembad was verdwenen, is uitgegroeid tot een attractiepark.

In de omgeving van Attractiepark De Goudvis

De faciliteiten van Attractiepark De Goudvis