Camping de Witte Berg, Ootmarsum, Nederland

Camping De witte Berg
de witte berg
de witte berg
de witte berg
de witte berg

Dewitteberg.nl is een 4,5 sterren ANWB camping en kindvriendelijk vakantiepark midden in de Twentse natuur, in het authentieke stadje Ootmarsum. Door het diverse aanbod aan kampeerplaatsen en vrijstaande accommodaties vindt ieder gezelschap hier de perfecte verblijfplaats.

Met uitstekende voorzieningen voor jong en oud hoeft niemand zich te vervelen op deze kleinschalige camping. De uitgestrekte natuur rondom Ootmarsum biedt de geschikte uitvalsbasis voor het maken van lange wandelingen en fietstochten. Voor iedere vakantieganger is er genoeg te beleven op en in de omgeving van vakantiepark Dewitteberg. De camping beschikt over een ruim aanbod aan kampeerplaatsen. Er is keuze uit basisplaatsen, comfortplaatsen en kampeerplaatsen met privé sanitair.

Hier kunnen vakantiegangers ongestoord genieten van de rust, ruimte en privacy. Alle luxe en (sanitaire) comfort liggen binnen handbereik. De sanitaire voorzieningen zijn door de ANWB inspectie beoordeeld met een 8.9. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een eigen watertappunt, vuilwaterafvoer en 10 ampère stroom.

Het aanbod van kampeerplaatsen bestaat uit: • Basisplaats - tot 6 pers; • Comfortplaats - tot 6 pers; • Comfortplaats privé sanitair - tot 6 pers.

Faciliteiten

De uitgebreide parkfaciliteiten zorgen ervoor dat vervelen geen optie is. Kinderen kunnen heerlijk klimmen en klauteren bij de diverse speeltoestellen, de indoor speeltuin of de waterspeeltuin, bij de natuurlijke bron van het Springendal. Vanaf het kampeerseizoen van 2019 is het park voorzien van een gloednieuw binnen- en buitenzwembad in één. Dankzij het verstelbare dak kunnen kinderen genieten van veel zwemplezier bij zowel goed als slecht weer.

Tijdens de vakantieperiodes is er een animatieteam aanwezig met een boordevol recreatieprogramma en kunnen de kinderen zelfs knuffelen of een ritje maken op een pony. Wie zin heeft in een lekker kopje koffie op het terras of in een gezellig café kan aanschuiven in het restaurant op het vakantiepark om het dagelijkse ritme even helemaal te vergeten.

USP’s • 4,5 sterren ANWB camping in Ootmarsum; • Zwemvijver met zandstrand; • Gloednieuw binnen- en buitenzwembad; • Animatieteam in de schoolvakanties.

Omgeving

Vakantiepark De Witte Berg is gelegen in de grensregio rondom het pittoreske kunststadje Ootmarsum. De natuurrijke omgeving is kenmerkend vanwege smalle beekjes, glooiende heuvels, groene weilanden, heide en historische boerderijen die vaak in Saksische stijl gebouwd zijn. Via het uitgebreide wandel- en fietsnetwerk kunt u de omgeving verkennen. U kunt zelf fietsen meenemen, maar deze zijn natuurlijk ook bij ons te huur. Een bezoek aan het nabijgelegen natuurgebied Springendal is een absolute aanrader voor natuurliefhebbers. Het gebied kenmerkt zich door een structuur van heide, bossen en waterbeekjes. Dit stukje Twente bij Ootmarsum heeft als bijnaam ‘De tuin van Nederland’. Ootmarsum wordt ook wel siepelstad genoemd. De siepel (ui) wordt in overdrachtelijke zin ook als toeristische trekpleister gebruikt. Drie keer per jaar tijdens de bouwvakvakantie is er een siepelmarkt, die bezoekers trekt uit de wijde omgeving. Traditioneel vindt jaarlijks de laatste kermis in de regio plaats in Ootmarsum, meestal in november. Omdat de buitentemperatuur tijdens deze kermis over het algemeen vrij laag is wordt de kermis ook wel de Koale Kermis genoemd, wat 'koude kermis' betekent.

In de omgeving van Camping de Witte Berg

De faciliteiten van Camping de Witte Berg

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: