Camping de Vossenburcht, IJhorst, Nederland

Camping de Vossenburcht
Camping de Vossenburgt
Camping de Vossenburgt
Camping de Vossenburgt

Familiecamping De Vossenburcht is een boscamping gelegen in het plaatsje IJhorst in het Idyllische Reestdal Overijssel.

Deze 4-sterren ANWB camping met unieke ligging midden in de natuur biedt ruime kampeerplaatsen, bijzondere staphorsterhuisjes, luxe tenthuisjes en stacaravans. Opvallend is het nieuwe, zeer ruime en luxe sanitairgebouw waar de kampeerders gebruik van maken. Kinderen vermaken zich in het verwarmde buitenzwembad en in de grote speeltuin met airtrompoline ernaast. Iedere schoolvakantie is er een recreatieprogramma. Voor een hapje en drankje is er de kantine of kies voor een afhaalmaaltijd van de snackbar.

Een camping met voor ieder wat wils! De camping beschikt in over de volgende faciliteiten:

* Ruime standaard en comfort kampeerplaatsen
* Staphorsterhuisjes, stacaravan en tenthuisje te huur
* Luxe sanitaire voorzieningen
* Buitenzwembad
* Buitenspeeltuin

Doelgroep In het hoogseizoen zijn er voornamelijk gezinnen met kinderen (basisschool) te gast bij familiecamping De Vossenburcht. In de schoolvakanties is er animatie. In het voor- en naseizoen komen er veel duo's en senioren genieten. Groepen zijn ook welkom in zowel de accommodaties als op de kampeerterreinen.

Deze Glamping camping biedt naast kampeerplaatsen ook comfortabele accommodaties. De camping ligt aan de rand van het knusse dorpje IJhorst, vlakbij De Wijk en Staphorst, met uitgebreide winkelmogelijkheden. Tevens kunt u op de camping een Staphorster fiets huren waarmee u een mooie fietstocht kunt maken. Ook ligt de camping dichtbij Meppel en Emmen.

Omgeving

Verder zijn er diverse recreatiemogelijkheden in de directe omgeving van IJhorst. Op nog geen 3,5 km afstand vindt u de recreatievijver “De Zwarte Dennen”, temidden van de staatsbossen. Hierbij is tevens een ATB-parcours en een trimbaan gelegen en er zijn diverse wandelroutes uitgezet. Ook voor uitstapjes is Familiecamping De Vossenburcht centraal gelegen. Voorbeelden zijn: Staphorst op nog geen 6 km Een dagje punteren in Giethoorn Wildlands Emmen Attractiepark Slagharen Expedition Outdoor Natuurlijk kunt u ook heerlijk gaan winkelen in Meppel, Hoogeveen of Zwolle.

In de omgeving van Camping de Vossenburcht

De faciliteiten van Camping de Vossenburcht

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: