Camping de Zandstuve, Rheeze , Nederland

Camping de Zandstuve
Zandstuve
Zandstuve
Zandstuve
Zandstuve

Kampeerdorp de Zandstuve is opgericht in 1967 en verleent haar naam aan de grote zandverstuivingsgebieden rondom het kampeerdorp. De Zandstuve is een vakantieparadijs met de typetjes Cobus, Bella, Berk & Buur. Het kampeerdorp is een oase voor gezinnen met kinderen, opa's en oma's met kleinkinderen en echtparen/senioren die willen genieten van rust en ruimte!

De camping is ruim 10 hectare groot en is voorzien van kampeerplaatsen (comfortplaatsen), chalets, stuuflodges, luxe toercaravans, kampeerbungalows, kampeer- en trekkershut, de Waard tenten en safaritenten. Kampeerdorp de Zandstuve is een ANWB erkende camping en is in 2011 genomineerd voor “Beste verhuur accomodatie / camping van het jaar”! Tevens heeft het kampeerdorp sinds 2004 het Green Key keurmerk, het duurzaamheidskeurmerk voor toeristische en zakelijke accommodaties.

Kampeerdorp de Zandstuve biedt diverse faciliteiten aan haar gasten aan:

• Een bijzonder buiten zwemparadijs en een indoor waterwereld • Sport- en spel activiteiten met voetbal- en volleybalvelden • 30 speelvelden met kinderspeeltoestellen • Professioneel animatie team met meedoe- / meeleef theater en musicals • Cobus Club voor de kleinere kinderen, voor de tieners sport en adventure • Prachtige omgeving met rijk knooppuntennetwerk voor fiets- en wandelroutes • Horecaplaza de Zandstuve voor de lekkerste pannenkoeken en plate’s

Omgeving

Rheeze is een esdorp in de gemeente Hardenberg in de Nederlandse provincie Overijssel. Op 31 december 2008 bedroeg het inwoneraantal van Rheeze 324 personen. Door de ligging van Rheeze in het groene Overijsselse Vechtdal speelt ook het toerisme een zeer belangrijke rol in Rheeze. Er bevinden zich, voornamelijk aan de Grote Beltenweg, vele campings die jaarlijks duizenden kampeerders huisvesten.

Rondom Kampeerdorp de Zandstuve kun je genieten van een prachtige omgeving.  De Zandstuve ligt op 2 kilometer afstand van het gezellige centrum van Hardenberg. Maar ook zijn er verschillende pretparken in de buurt, zoals Attractiepark Slagharen, WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, Avonturenpark Hellendoorn en Plopsa Indoor Coevorden. Genoeg te doen dus!

In de omgeving van Camping de Zandstuve

De faciliteiten van Camping de Zandstuve

Cijfer (tussen 1 en 10):
Naam:
Vorige Pagina:
Datum van uw vakantie:
Bericht: